Az én egészségem

Segítsen nekünk megállítani a Korona vírus terjedését Szlovákiában. Az Én egészségem mobil applikáció lehetővé teszi, hogy kivizsgálást kérjünk, illetve aktuális, pontos és hiteles információkat kézbesít egyenesen a Szlovák Köztársaság válságstábjától. Az applikáció természetesen ingyenes.

Általános feltételek

Mindannyian segíthetünk! Csatlakozzon hozzánk.

Segítsen magán és az Önhöz közelállóaknak betartani a megelőző intézkedéseket. Az Én egészségem applikációnak köszönhetően mindig kéznél lesznek az aktuális és hiteles információk.

Hogyan telepíthetem az applikációt?

Az applikáció letölthető az Apple Store és a Google Play áruházakból egyaránt, az Én egészségem címen.

A keresőbe írja be az Én egészségem kifejezést, majd kattintson a keresés eredményére. Ezt követően a telefonja kijelzőjén megjelenik az oldal, ahonnan ingyenesen letölthető az applikáció.

Az Én egészségem kijelzőjén válasszon a Letöltés vagy Mentés funkciók közül, attól függően, miként jelenik meg telefonján.

Hogyan tudom frissíteni az applikációt?

Az Egészségügyi információk nemzetközi központja (NCZI) folyamatosan frissíti az applikációt. Amennyiben a NCZI újabb verziót hoz nyilvánosságra, telefonja automatikusan jelzi azt. Ezt követően a telefonja automatikusan frissíti az applikációt, vagy az applikáció indításánal megkérdezi, szeretné-e frissíteni (Update-Frissítés). Ez mindőssze néhány másodpercet vesz igénybe.